Projektno vodenje je skupek vodstvenih nalog od organizacije, vodenja, upravljanja in nadzorovanja do tehnik in sredstev za izvedbo projekta. Že samo iz prvega stavka lahko dobimo občutek kako veliko področje obsega izraz projektno vodenje. Prave razsežnosti projektnega managementa pa lahko spoznavate z nami na dogodku PROJEKTNO VODENJE OD A DO Ž.

Na dogodku se nam bo predstavil Klemen Selakovič, ki zase pravi da je digitalni nomad ????????‍???? sicer pa se ukvarja tudi z razvojem uporabniških vmesnikov ter snemanjem podcastov AIDEA. ????Klemen Selakovič je predstavnik svobodnega duha, ki ne odobrava klasičnih okvirjev službe, kot jo v večini poznamo ampak temelji na razgibanem urniku in dinamičnih področjih dela.

Na drugi strani pa se nam bo predstavil Klemen Medved, ki trenutno dela kot direktor projektov v Mercatorju. ????????‍????Predstavlja nekakšno nasprotje, saj dela v ogromnem podjetju, ki deluje v petih drzavah in zaposluje okoli 20 000 ljudi. Za vodenje take organizacije potrebujemo urejen urnik in notranjo strukturo, ki zelo natančno opredeljuje naloge vsakega zaposlenega. ????

Tako se bomo z njunimi zgodbami sprehodili od samostojnega svobodnega ustvarjanja pa vse tja do korporacijskega dela na izjemno visoko organiziranem nivoju.

V uvodnem delu se nam bodo pridružili bivši člani društva MPM in predstavili svoje nekdanje delo v društvu. Prav tako se bomo pogovorili o njihovi sedanji poklicni poti ????????‍???? z nami pa bodo delili uporabne nasvete ob prvih korakih ???? v svet podjetnega managementa.

Projektni management združuje različne ravni in področja dela, o katerih bodo spregovorili tudi naši gostje. Pridružite se nam in prisluhnite različnim izkušnjam s projektnim vodenjem na našem dogodku PROJEKTNO VODENJE OD A DO Ž v ????????????????????, ????????. ????????????????????????????????, ???????? ????:????????!

________________________________________________________________________
????????????????????, ????????. ????????????????????????????????:
????:???????? – ????????:????????: BIVŠE & BIVŠI (pogovor z nekdanjimi člani MPM)
????????:???????? – ????????:????????: DELO DIGITALNEGA NOMADA (aka Klemen Selakovič)  
????????:???????? – ????????:????????:  KORPORACIJSKI PROJEKTNI MANAGEMENT (s Klemnom Medvedom)

????????????????????????????: http://zpm.si/teden-projektnega-managementa/?fbclid=IwAR347FytYn15-YsluYsgryv9TulGACuoat2TwuuX3VtVkWUzFSTFi0ylrv

????????????? Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM. Nekaj dni pred dogodkom boste po elektronski pošti prejeli navodila in povezavo za dostop do konference. Link bo pričel delovati vsak dan 30. minut pred pričetkom. Prosimo vas, da imate v času predavanja izklopljeno kamero in mikrofon. Vsa vprašanja boste lahko postavili po zaključku vsakega predavanja.