Univerza v Antwerpnu vabi na turnir ekip v igrah z žogo in online PCU FIFA22 turnir, ki ga prirejajo vsako leto v mesecu aprilu.

Univerza v Antwerpnu (Belgija) vsako leto v mesecu aprilu organizira PCU igre, mednarodni športni dogodek, za vse univerze in visoke šole s celega sveta, ki poteka pod okriljem Fair Play Panathlon International.

Tekmovanja potekajo v košarki, futsalu in odbojki, tako za moške kot za ženske ekipe. Udeležba na turnirju je brezplačna.

Po tem, ko so zadnja dva dogodka izvedli na spletu, bodo dogodek končno spet gostili v živo. Potekal bo med 27. in 29. aprilom 2022 in vas tja z veseljem vabijo! Sicer se študenti iz Slovenije turnirja v ekipnih športih letos žal ne bomo udeležili, smo pa lepo vabljeni, da sodelujemo pri njihovem online dogodku, turnirju PCU FIFA22.

Zaradi pandemije pa bodo še naprej omogočali sodelovanje na dogodkih na spletu, da se jih lahko udeležijo tudi tisti študenti, ki trenutno ne morejo potovati. Zato bo v petek, 15. aprila 2022, potekal tudi organiziran online turnil PCU FIFA22. Na dogodek se je potrebno prijaviti, prijave pa so že odprte in dostopne na njihovi spletni strani.

Več informacij najdeš na spletni strani: https://pcucommittee.com/pcu-games/