Društvo IAESTE LC Maribor letos ponovno prireja karierni sejem Teconomy Maribor po dvoletnem predahu. Če si študent tehniških usmeritev, se v torek, 10. maja 2022, oglasi v avli FERI UM!

V prostorih avle Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko bo znova pestro. 10. maja med 9. in 14. uro bo potekal Teconomy, ki se že sedmič predstavlja v Sloveniji. 

Namenjen je vsem motiviranim mladim, ki želijo svojo kariero nadaljevati v tehniški smeri. Prepričani smo, da bo tudi letos sejem ponudil mnogo priložnosti za grajenje svoje kariere in mreženje z največjimi podjetji tako v lokalnem okolju kot prepoznavnimi tujimi podjetji. 

Letos se nam bodo predstavila podjetja: AVL, EMSISO, Beyond now, LOGICDATA, NXP Semiconductors, Comtrade, STADLMANN TEC, BearingPoint, SSI Schaefer, DCCS GmbG, Ledinek Engineering, NTS – Netzwerk Telekom Service AG. 

Pridružile se nam bodo tudi organizacije, ki delujejo na področju karierne usmerjenosti in obštudijskih dejavnosti, poskrbljeno pa bo tudi za pogostitev in mnoge raznolike nagradne igre. 

Ravno zaključuješ svoj študij in iščeš konkurenčno delo na svojem področju? Bi rad/-a pridobil/-a izkušnje in opravljal/-a pripravništvo v enih izmed večjih podjetjih naše regije ali pa si poiskala poletno delo, ki to bo prineslo veliko novega znanja? Teconomy je odlično izhodišče za vse zgoraj naštete scenarije, zato ne odlašaj – shrani dogodek v svoj koledar in se vidimo 10. maja!