Si ambiciozen, kreativen, odgovoren in samoiniciativen? Imaš polno glavo idej, ki bi jih želel deliti z ostalimi ter s tem pripomoči k še boljšemu položaju študentov na UM? Če želiš popestriti svoje študentsko življenje, te vabimo, da postaneš del prijetne ekipe študentov, ki bo odprta za tvoja mnenja in ideje.

Ker se bliža začetek študijskega leta 2022/23, iščemo nove okrepitve, ki bi rade ustvarjale na študentskem področju. V svojo ekipo vabimo pisce člankov, ki jih bodo z veseljem prebirali študenti Univerze v Mariboru, letos pa iščemo pomoč tudi na področju družbenih omrežij, kjer študente redno obveščamo o najrazličnejših tematikah.

Če te zanima sodelovanje, potem pošlji motivacijsko pismo in vpisni list na elektronski naslov: nina.planinsek@student.um.si. Ampak pohiti … časa imaš samo do 7. 10. 2022.

Če pa bi rad izvedel več o področju dela, pa si to lahko prebereš v nadaljevanju:

Na področju piscev člankov iščemo posameznike, ki jih zanima pisanje vsebin za spletne medije. Našo spletno stran si prebira veliko število ljudi, zato si želimo kakovostnih vsebin z zanimivimi tematikami. Koledar vsebin s temami sestavlja naša oseba za odnose z javnostmi, tvoja naloga je samo pisanje člankov na vnaprej pripravljene tematike. Vedno pa smo zelo veseli vsake samoiniciative z dodatnimi idejami.

Naša družbena omrežja verjetno že spremljaš, ali ne? Tudi tam si želimo posameznika, ki bi s pomočjo naše že vpeljane osebe za družbena omrežja pomagal pri ustvarjanju vsebin za naš Facebook in Instagram. Delo urejevalca družbenih omrežij zajema izdelavo koledarja vsebin za prihajajoč mesec, oblikovanje grafik, ter pisanje vsebin.

Veseli smo, če si se našel v opisu in boš poslal svojo prijavo. Se že veselimo sodelovanja!