Tudi v letošnjem študijskem letu spremljajte svoj napredek pri študiju z infografiko o spremljanju napredka v spletnem AIPS-u, ki smo jo razširili z novimi prikazi! Preverite podrobnosti. ➡

Študentke, študenti!

Spodbujamo vas, da tudi v letošnjem študijskem letu spremljate svoj napredek pri študiju z infografiko o spremljanju napredka v spletnem AIPS-u, ki smo jo razširili z novimi prikazi. Nadgradnja je bila usmerjena primarno na vaše predloge.

🔹 Kako vključiti infografiko?

Po prijavi v spletno mesto aips.um.si, poiščite funkcionalnost v zavihku Študij. Ob prvem vklopu/nadgradnji je treba najprej potrditi izjavo.

🔹 Kako deluje infografika?

Infografika je personalizirana in se dnevno posodablja. V njej so prikazani različni diagrami napredka. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani moja.um.si > Študij > Spremljaj svoj napredek pri študiju.

🔹 Druge koristne informacije?

👉 Za uspešnost pri študiju ste v največji meri odgovorni in zaslužni sami. Pri tem pa smo vam na Univerzi v Mariboru v pomoč in podporo. Ne spreglejte vsebin, ki so za vas pripravljene na podstrani Študentskega središča. Preberete si lahko več o preprečevanju odlašanja pri študiju.