Po premoru med izpitnim obdobjem se nogometne in košarkarske ekipe Univerzitetne športne lige za prvaka UM že ta teden vračajo na igrišča Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja.

Kaj sledi? 

Odbojkarji in odbojkarice so redni del lige že zaključili. Na vrhu moške odbojkarske lige je po rednem delu brez poraza ekipa FERI s 14 točkami, sledi FS z 12 in MF z 10 točkami. Bolj napeti so rezultati ženske odbojkarske lige, kjer prvo mesto zaseda ekipa MF z 12 točkami. Na drugem mestu je FERI s prav tako 12 točkami, tretje mesto pa zaseda EPF, ki si je priborila 10 točk. 

Košarkarji bodo zadnji krog odigrali 21. 2. 2023, pred nogometaši pa sta še dva kroga, ki bosta odigrana 20. in 27. 2. 2023.  

Točen razpored in aktualne rezultate lahko vedno preveriš na spletni strani: https://ssum.um.si/univerzitetna-sportna-liga-za-prvaka-univerze-v-mariboru/. 

Pridi navijat za svojo fakulteto 

Zdaj je zadnja možnost, da s svojim navijanjem pomagaš svoji ekipi k uvrstitvi v izločilne boje. Ti bodo potekali konec marca, natančneje 21., 22. in 27. marca 2023. Za finale si rezerviraj 4. april 2023, ko bomo dobili letošnje nove zmagovalce Univerzitetne športne lige za prvaka Univerze v Mariboru. Do sedaj prikazane predstave vseh sodelujočih ekip obetajo napet in vrhunski razplet ter obljubljajo dozo adrenalina in veselja ob izločilnih bojih letošnje lige. 

Vseh teh informacij pa zagotovo ne boš spregledal, če nas slediš na naših družbenih omrežjih (FB / IG). 


Avtor: T. M.