Si med študenti, ki so pisali diplomsko ali magistrsko delo na temo mladih ali mladinskega sektorja? Potem je ta razpis pravi zate! Preberi si več in sodeluj. 

Razpis za najboljšo diplomsko in magistrsko delo s področja mladih za leto 2022 je pripravil Mladinski svet Slovenije (MSS). Najboljše diplomsko in magistrsko delo pa bodo tudi denarno nagradili.  

Na natečaj se lahko prijaviš, če si v letu 2022 na katerikoli visokošolski istituciji v Sloveniji zagovarjal diplomsko ali magistrsko delo ter si v delu obravnaval katerokoli tematiko s področja mladih ali mladinskega sektorja in si bil ob zagovoru diplomskega ali magistrskega dela star manj kot 30 let. 

V okviru razpisa bo Mladinski svet Slovenije podeli nagrade najboljšim, poleg tega pa bodo izbrali še štiri prejemnike Priznanja MSS – za odlična dela s področja mladih. 

Ključni kriteriji za izbiro najboljšega diplomskega ali magistrskega dela za podelitev nagrad in priznanj bodo aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oziroma magistrskega dela ter kvaliteta tvojega akademskega dela.  

Na razpis se lahko prijaviš preko spletne prijavnice, ki je dostopna na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/najzakljucnodelomss. Prijave zbirajo najkasneje do torka, 28. februarja 2023. K prijavnici pa moraš obvezno priložiti izpolnjeno izjavo, ki jo podpišeš in skeniraš in naložiš v spletno prijavnico,  najdeš pa jo tukaj: https://mss.si/wp/wp-content/uploads/2023/01/MSS-014-23_diplomske_natecaj.docx. Izjavo lahko pošlješ tudi po elektronski pošti na diplomske@mss.si ali po navadni pošti na naslov Mladinski svet Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana.  

Avtorju oziroma avtorici za najboljše diplomsko delo bodo podelili 300 evrov bruto, za najboljše magistrsko delo pa 400 evrov bruto.  

Pred prijavo si dobro preberi besedilo razpisa, ki ga najdeš poleg izjave na povezavi zgoraj. Če pa potrebuješ dodatne informacije, se lahko obrneš na diplomske@mss.si.  


Avtor: K. L.