Spoštovani študentje in študentke Univerze v Mariboru, Sekcija za raziskovanje in založništvo študentov (SRZŠ) Medicinske fakultete Univerze v Mariboru (MF UM) vas vljudno vabi na kongres »Od laboratorija do bolnikove postelje«, ki bo potekal v sredo, 17. 5. 2023, v avditoriju (P12) na MF UM.



To bo enodnevni dogodek, na katerem bodo lahko študentje, mladi raziskovalci, specializanti in vsi zainteresirani za raziskovanje v medicini, izvedeli več o znanstvenoraziskovalnih dejavnostih, ki potekajo na MF UM in na Univerzitetnem kliničnem centru Maribor (UKC MB). Namen kongresa bo torej predstavitev znanstvenoraziskovalnega dela v okviru inštitutov na MF UM in klinik na UKC MB ter povezovanje med tistimi, ki jih raziskovalna dejavnost zanima in tistimi, ki se na področju predklinične in klinične medicine znanstvenoraziskovalno že udejstvujejo.

Kongres ponuja odlično priložnost za spoznavanje širokega spektra raziskovalnih možnosti v medicini, ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen raziskovalec. Poleg tega boste imeli edinstveno priložnost srečanja in mreženja z uveljavljenimi strokovnjaki.  

Prijavite se lahko na sledeči prijavnici: https://forms.gle/X1EEB29xQZoYdGvR6

Več o kongresu pa si lahko preberete na facebook strani dogodka.

Lepo vas pozdravljajo,

Člani Organizacijski odbora SRZŠ