Vsi študentje, ki ste se v študijskem letu 2022/2023 izkazali z izjemnimi dosežki na področju študija, raziskovanja in drugih dejavnosti, imate zdaj priložnost, da se prijavite na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Razpis, ki ga objavlja Univerza v Mariboru, je namenjen spodbujanju odličnosti, priznanju dosežkov in motivaciji študentov ter prinaša tudi finančno nagrado.  

Zakaj bi se torej moral/a prijaviti na ta razpis? 

Priznanje za dosežke 
Razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru je odlična priložnost, da se opazi vaš trud, nadarjenost in dosežki v preteklem akademskem letu. Univerza v Mariboru želi nagraditi študente, ki so se izkazali s svojo odličnostjo in so prispevali k razvoju in ugledu univerze. Prejemanje naziva najboljšega študenta je visoko priznanje in kaže na vašo uspešnost v študiju ter drugih dejavnostih. 

Denarni sklad 
Poleg naziva najboljšega študenta UM je izbranemu kandidatu namenjena tudi denarna nagrada kot priznanje za dosežke. Znesek nagrade za najboljšega študenta znaša 1300 EUR, za drugo mesto 750 EUR in za tretje mesto 450 EUR. Ta denarna spodbuda je lahko koristna pri nadaljnjem študiju, financiranju raziskovalnih projektov ali drugih potrebah študenta. 

Spodbuda 
Razpis za najboljšega študenta UM je odličen motivacijski dejavnik. S prijavo na razpis se postavljate med najbolj perspektivne študente Univerze v Mariboru in kažete svojo ambicioznost ter željo po doseganju odličnosti. To lahko pripomore k nadaljnjemu razvoju vaše kariere in pridobivanju priznanj tudi v prihodnosti. 

Mreženje in priložnosti 
Pridobitev naziva najboljšega študenta UM vam lahko odpre vrata do pomembnih priložnosti. S tem priznanjem boste pritegnili pozornost profesorjev, raziskovalcev, potencialnih delodajalcev in drugih vplivnih oseb v vašem področju študija. To vam lahko ponudi priložnosti za sodelovanje v raziskovalnih projektih, pri praktičnih izkušnjah, štipendijah ali drugih oblikah sodelovanja. 

Prijavite se na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru in izkoristite to edinstveno priložnost za priznanje svojega truda in dosežkov. Vendar ne odlašajte, prijava je mogoča do 14. avgusta 2023, do 12. ure. 

Prijaviš se lahko tukaj.