ERASMUS+ PRAKSA: FUTILE CYCLES BOGGIANO – VALENCIJA, ŠPANIJA

Universitat Politècnica de València ponuja praktično usposabljanje.

Število delovnih ur na teden: 25 ur na teden

Podroben program praktičnega usposabljanja:
Študenti bojo sodelovali pri uresničevanju projekta “Futile Cycles Boggiano”, ki ga vodi Cristiano Berti. Pripravnik bo sodeloval v ekipi z drugimi italijanskimi študenti pri realizaciji projekta, ki se osredotoča na oblikovanje in izdelavo dveh velikih stenskih instalacij: družinska drevesa, sestavljena iz tridimenzionalnih profilov, besedil in fotografij.

Znanja, veščine in kompetence, ki jih je pričakovano pridobiti do konca prakse:
Pričakuje se, da bo študent pridobil znanje in veščine za proizvodnjo in predstavitev velike instalacije. Poklicne tehnične veščine: oblikovanje, predstavitev in materialna realizacija likovnega dela. Predmeti, ki sestavljajo instalacijo, so serijsko izdelani v umetniški livarni, zato so tehnične in poklicne veščine, ki jih je treba pridobiti, omejene na sodelovanje s ponudniki, dokončanje izdelkov in ustvarjanje predlog za postavitev razstave. Prečne veščine: delo v ekipi, upravljanje s kompleksnimi procesi.

Načrt spremljanja:
Praksa bo izvedena v tesnem sodelovanju z avtorjem instalacije, vizualnim umetnikom, ki poučuje na Akademiji lepih umetnosti v Macerati.

Načrt evalvacije:
Spremljanje napredka praktičnega usposabljanja bo potekalo prek tedenskih srečanj. Evalvacijsko poročilo bo napisano ob koncu praktičnega usposabljanja.

Kako se prijaviti:
Kontaktirajte cristianoberti@hotmail.com in pošljite svoj življenjepis, spremno pismo in portfelj.

Za več informacij o tej priložnosti obiščite povezavo tukaj.