Univerza v Mariboru bo ponovno organizirala Cepilni dan za katerikoli odmerek proti virusu COVID-19 za vse študente, ki obiskujejo Univerzo v Mariboru in njihove bližnje, prav tako pa tudi za vse zaposlene na univerzi.

NIJZ je podala nova navodila in priporočila za cepljenje proti COVID-19, zato bo Univerza v Mariboru predvidoma 20. 11. 2021 organizirala Cepilni dan za katerikoli (prvi, drugi, poživitveni/dodatni) odmerek cepiva v UŠC Leona Štuklja. Cepilnega dne se lahko udeležijo tako študenti kot tudi zaposleni UM.

Na voljo bodo različna cepiva, pomembno je, da ob prijavi označite, katero cepivo bi želeli prejeti. Če si želite prebrati več podrobnosti glede priporočil za cepljenje, lahko to naredite na tej povezavi. V kolikor odgovora na svoje vprašanje ne najdete, lahko vprašanje zastavite v okviru ankete. Vaša vprašanja bomo posredovali v pregled na ZD dr. Adolfa Drolca Maribor.

Vsi zainteresirani za cepljenje se morajo pred cepljenjem prijaviti z izpolnitvijo ankete na povezavi. Prijave sprejemamo do petka, 12.11.2021. Prijavite se s pomočjo digitalne identitete, nato pa izpolnite anketni vprašalnik in ga oddate.

Povezava do ankete: https://forms.office.com/r/xhP92kTfKb.


Prijavite lahko tudi svoje bližnje tako, da izpolnite isti vprašalnik za prijavo zaposlenih, in namesto svojega imena in priimka vpišete podatke prijavljene osebe (izpolnite tudi vse ostale podatke, pri čemer za članico navedete svojo članico).

Odjava je mogoča najpozneje 1 dan pred cepljenjem, to lahko naredite na povezavi https://forms.office.com/r/vUS9ujuH6F. V kolikor želite spremeniti podatke prijave (npr. izbira drugačnega cepiva) se ponovno prijavite na cepljenje (upoštevala se bo vaša zadnja prijava): https://forms.office.com/r/xhP92kTfKb.

Da se izognemo morebitni gneči, bo cepljenje potekalo okvirno po terminih, ki bodo vezani na prvo črko priimka prijavljene osebe.