V sredo, 10. novembra 2021, se začne največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom. Vabijo vas, da se jim pridružite na festivalu UNI.MINDS 2021, ki se bo odvijal med 10. in 12. novembrom na platformi Hubilo.

Vsi udeleženci festivala boste spoznali izzive, s katerimi se soočajo podjetja NLB, TPV Automotive, Plastika Skaza, Steklarna Hrastnik in PlanetCare, ter imeli možnosti za sodelovanje z mednarodnimi podjetji, kot so Bayer, PepsiCo, CogniTek in Roche. Ob udeležbi samega festivala boste dobili priložnost za povezovanje z inkubatorji in podobnimi organizacijami tudi vsi tisti raziskovalci, ki razmišljate o ustanovitvi odcepljenega podjetja oz. se želite povezati s podjetniki. Podjetja pa boste hkrati dobila vpogled v tehnologije in ekspertize raziskovalcev Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani – z namenom boljšega razumevanja medsebojnih potreb.

Skupni cilj, ki bo na festivalu v ospredju, se izpostavlja kot zgraditi močna in učinkovita partnerstva. #inoviramoskupaj

Festival je ustvarjen tako, da se ga lahko udeležite popolnoma vsi, tudi študenti in študentke, pomembno je le, da ste zelo radovedni, inovativni in motivirani za raziskovanje. Sam festival pa je namenjen tudi za vsa v prihodnost zazrta podjetja, raziskovalce, ter odločevalce, tako bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika. Pomembno je poudariti tudi organizatorja festivala, ki sta Služba za prenos znanja in tehnologij UM ter Pisarna za prenos znanja UL. Glavni partner dogodka je Novartis v Sloveniji.

Pomembno je, da se brezplačno prijavite prek spletne strani: https://events.hubilo.com/uniminds/register/.

Za dodatne informacije pišite na tto@um.si.  
Video posnetek dogodka za več informacij: https://youtu.be/Q719uuO_Rg4