Univerza v Mariboru je za vse študente pripravila vprašalnik v katerega lahko vnesete teme za katere menite, da bi jih bilo potrebno obravnavati, saj bi vam koristile bi izboljšanju kakovosti študijskega procesa.



Univerza v Mariboru začenja z vzpostavitvijo storitev, ki vam bodo v pomoč na različnih področjih z namenom izboljšanja kakovosti študija, spremljanja napredka in lažjega prehoda na trg dela (npr. krmarjenje študentskega življenja, razvijanje akademskih veščin, mehke veščine, zdravje). 


Ker želijo izboljšati trenutno področje, želijo v ospredje postaviti vaše zahteve in potrebe. Slednje želijo vključiti v izvedbo dogodkov in priprave gradiv z aktualnimi temami. Prav zato vas pri Univerzi v Mariboru vljudno naprošajo, da v vprašalniku označite in/ali vnesete teme, za katere menite, da bi jih bilo potrebno obravnavati in bi vam koristile pri izboljšanju kakovosti študijskega procesa ter ostalih zadev.


Na osnovi pridobljenih odgovorov bodo nato izbrali prioritetne teme in na slednje organizirali delavnice, dogodke in/ali pripravili dodatna gradiva.
Vprašalnik je anonimen, vendar je za dostop potrebna prijava z digitalno identiteto UM.


Povezava do vprašalnika: Delavnice in gradiva za uspešnejši študij in prehod na trg dela

Ro​k za odgovore: 18. 11. ​2021.
Za vaše sodelovanje se vam že v naprej zahvaljujemo.