Božič je tik pred vrati, marsikje se že slišijo božične pesmi, tudi jaslice so ponekod že postavljene, prižgali pa smo že zadnjo svečko na adventnem venčku. Tudi študentski predstavniki smo se pridružili prazničnemu vzdušju, ki poteka na Univerzi v Mariboru.

»V hišah prižiga se luč za lučjo, na cestah glasno kraguljčki pojo. Spet je prišel k nam ta praznični čas, ko veselja nasmeh ožari naj obraz.«

Končno so tu božično-novoletni prazniki, ki pomenijo praznično vzdušje med ljudmi. To je čas, ko se posvetimo družini in prijateljem, je čas veselja, druženja in izmenjavanja darilc. Je čas, poln čudovitih trenutkov, nasmehov in topline, ki nam ogrejejo srce in ostanejo v lepem spominu.

Kot vsa leta doslej, smo se božičnemu vzdušju tudi letos pridružili tudi študentski predstavniki. V sredo, 15. decembra, je v božičnem duhu potekal kolegij prodekanov za študentska vprašanja Univerze v Mariboru, kjer so izvedli božično obdarovanje ter si zaželeli lepe praznike in še naprej tako uspešno in dobro delo v prihodnjem letu.

Prav tako se je v sredo, 15. decembra, v prostorih Univerze v Mariboru odvijala 13. redna seja Študentskega sveta Univerze v Mariboru. Uspešno delo v tem letu smo povzeli z božičnim zaključkom, kjer smo se malo podružili še zunaj okvirov sejnih dvoran ter se predali božičnemu vzdušju.

»So poti, ki vodijo v nove kraje, so poti, na katerih se marsikaj doživi, so poti, ki vodijo v nova spoznanja in so poti, ki vodijo v srca ljudi.«

Čarobne praznike, prijetno praznovanje, v novem letu pa veliko širokih objemov, toplih občutkov in razigranih trenutkov ti želi Študentski svet Univerze v Mariboru!