Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj) v letu 2022 že devetič organizira dogodek, namenjen spodbujanju mreženja med delodajalci in študenti, diplomati ter ostalimi mladimi na trgu dela.

POMEMBNE INFORMACIJE:
Kdaj: 
Ponedeljek, 11. april 2022, ob 9:00.
Traja: 
Od 11. do 15. aprila 2022.
Kje: 
MS Teams virtualno okolje.
Izvajalec: 
Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj).
Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru.

Dogodek bo potekal med 11. in 15. aprilom 2022, ko bodo pripravili in v različnih dneh izvedli tri ključne sklope, s katerimi bodo mladim zagotovili možnost aktivnega sodelovanja in mreženja z delodajalci. Tri sklopi, ki se bodo izvedli v teh dneh, so delavnice in predstavitve, kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi.

Povezave do objav in obveznih prijav posameznega sklopa najdete tukaj:

DANAKTIVNOST – SKLOPČAS IZVEDBEPRIJAVA NA SKLOP
11. in 12. april 2022Delavnice in predstavitve.Med 9. in 14. uro.Tukaj.
13. do 15. april 2022Kratke predstavitve delodajalcev
Hitri razgovori z delodajalci.
Med 10. in 11.30 uro.
Med 11.30 in 13. uro.
Tukaj.

Delavnice in predstavitve

V sklopu dogodka 9. karierna tržnica bodo organizirane tudi različne delavnice in predstavitev s področja podpore pri kariernem razvoju. Izvedli bodo raznovrstne, zanimive dogodke s področja priprave na trg dela in podpore za lažji prehod s trga dela v zaposlitev,  informiranje o priložnostih in možnostih za mlade na trgu dela in tudi hitri pregled življenjepisov (CV klinika). Aktivnosti bodo potekale med 11. in 12. aprilom 2022 po razporedu, ki si ga lahko ogledate na tej spletni strani. Na tej spletni strani pa so zapisane tudi vse delavnice in predstavitve, ki se bodo v teh dveh dneh izvedle. Pomembno je, da se na vsak dogodek prijavite posebej! Delavnice bodo zanimive in poučne, zato ne zamujajte s prijavo.

Kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z njimi

V sklopu dogodka 9. karierna tržnica se bodo organizirale tudi kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi. Za sodelovanje na hitrih razgovorih je potrebna prijava še pred iztekom prijave na ostale dogodke, zato ne zamudite priložnosti in se čim prej prijavite.

V sklopu kratkih predstavitev delodajalcev boste spoznali dejavnosti posameznih delodajalcev in njihova pričakovanja o potencialnem kadru, v sklopu hitrih razgovorov pa spoznali pomen ustrezne priprave na zaposlitvene razgovore in usvojili izkušnjo, ki vam bo v korist pri nadaljnjih razgovorih.

Na karierni tržnici vam bodo ponudili priložnost za aktivno sodelovanje in mreženje z delodajalci, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi. Pomembno je, da se na vsak dogodek prijavite posebej!

Dogodek bo v celoti potekal v virtualnem okolju s pomočjo orodja MS Teams, zato se ga lahko udeležite čisto vsi. Karierna tržnica, ki se organizira že vrsto let, vedno prejema veliko pohval, tako iz strani udeležencev, kot tudi sodelujočih podjetij, zato je pomembno, da dogodka ne zamudiš. Nikoli ne veš, mogoče boš pa ravno na 9. karierni tržnici našel svojo naslednjo zaposlitev.