Si že opravil vse svoje študijske obveznosti, ali pa imaš zgolj malo počitka med poletjem, in ne veš, kaj bi še počel v prostem času? Sedaj je pravi čas, da vzameš v roke kakšno dobro knjigo!

V poletnem času se je najbolje lotiti lahkega, poletnega gradiva. Poletno branje naj bo sproščeno in umirjeno, beri knjige, ki imajo nezahtevno vsebino in se ob branju spočij! Zate smo pripravili nekaj predlogov za poletno branje!

  • OTROK

Knjiga govori o detektivski inšpektorici, ki raziskuje izginotja otrok na Irskem sredi prejšnjega stoletja. Pretresljive zgodbe o mračnih družinskih skrivnostih iz preteklosti ustvarjajo podlago za napetost in sovražnost ter odpirajo vrata maščevalnim mislim in idejam.

  • MALIBU

Ta roman govori o četverici bratov in sester, ki poleti priredijo nepozabno zabavo v slovo, a se jim v 24 urah življenja za vedno spremenijo.

  • PRODAJALNICA SANJ

Knjiga govori o razvajeni lepotici, ki uživa v zabavah in škandalih. Umiri se šele, ko spozna pravega. Njuna poroka pa prinese presenetljive skrivnosti.

  • IZGUBLJENO DEKLE

Preberi knjigo, ki govori o dekletu, ki je izginila, ko je bila še dojenčica. Nekega dne se pojavi pred vrati svojih staršev na nepričakovan in čuden način. Ko dekle ponovno izgine, se starša podata v iskanje resnice in se zapleteta v mrežo zlih ljudi in izprijenih dejanj.

  • HIŠA OB JEZERU

Je napeta, hitro odvijajoča se kriminalka o družini, ki je vpletena v umor. V romanu potujemo v San Francisco, Berlin in Pariz ter se soočimo z nacizmom, notranjimi boji, družinskimi vezmi in iskanjem skritega prstana.

  • POLNOČ NA REKU GRAY

Zgodba se odvija v škotskem višavju leta 1811 in skrivnostnem dvorcu Greybourne. Govori o mladi ženski, ki živi v času, ko ni mogla biti neodvisna. Njen brat se smrtno ponesreči in dekle ostane brez zaščite.