Hitro se približuje konec jesenskega izpitnega obdobja. Po vsakem izpitnem obdobju nas študente čaka ena pomembna obveznost: izpolnjevanje študentske ankete!

Po vsaki opravljeni učni enoti moramo študenti izpolniti študentsko anketo, s katero lahko anonimo izrazimo svoje mnenje o posamezni učni enoti in izvajalcih učne enote ter ocenimo težavnost in ustreznost izvajanja učne enote.

Študentska anketa je zelo pomembna za ocenjevanje in izboljševanje kakovosti študija na Univerzi v Mariboru. Na podlagi študentske ankete se na vsaki Fakulteti članici Univerze v Mariboru ocenjujejo in podajajo mnenja o pedagoških delavcih in učnih enotah.

Študentska anketa je popolnoma anonimna, zato jo izpolni realno in pošteno, saj lahko le na ta način fakultete članice UM pridobijo dejansko mnenje in relevantne povratne informacije s strani študentov in na ta način izboljšujejo študijski proces.

Več o sami študentski anketi si lahko prebereš tukaj: https://ssum.um.si/2022/06/studentska-anketa-2022/

In ne pozabi: študentsko anketo izpolni realno in podaj še svoje opisno mnenje o učni enoti in pedagoških delavcih, saj boš na ta način tudi ti pripomogel k izboljšanju kakovosti študija na Univerzi v Mariboru!