14. marca se bo začelo izjemno pričakovano mednarodno tekmovanje v študiji primera, ki bo potekalo do 22. marca. Tekmovanje bo sestavljeno iz dveh ključnih faz: spletna predstavitev problema, ki bo potekala 14. marca, ter zaključna predstavitev v živo, ki bo vključena v prestižni konferenčni dogodek dne 22. marca.

Edinstvena značilnost tega tekmovanja je v tem, da se lahko nanj prijavijo ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, študijskih smeri in stopenj. Vsaka ekipa mora imeti najmanj 4 in največ 6 članov. Kljub raznolikosti članstva je angleški jezik edini jezik, ki se bo uporabljal med tekmovanjem. Prijave za sodelovanje na tem mednarodnem dogodku so že odprte in se bodo zaključile 4. marca. Ekipam svetujemo, da se čim prej prijavijo in zagotovijo svoj prostor v tem intelektualno stimulativnem izzivu. Prijavite se lahko preko naslednje povezave: Prijavni obrazec.

Mednarodno tekmovanje v študiji primera že vzbuja veliko zanimanja med študenti in akademskimi skupnostmi po vsem svetu. To bo priložnost za študente, da pokažejo svoje analitične, kreativne in komunikacijske sposobnosti na mednarodnem odru.

Vsa dodatna navodila so na voljo tukaj.